La Maravillas redecora la seva habitació

in


Avui la Maravillas ha decidit que ja era hora de fer un canvi en la decoració de la seva habitació, i en un acte de valentia ferotge ha tret tots els pòsters que tenia penjats a les parets. I és clar, ara ha de decidir què vol que sigui el que els substitueixi perquè les parets blanques i llises no li agraden gaire. Per aquest motiu ha començat a fer una llista:

  • pòsters de pelis antigues
  • fotos seves actuant
  • pòsters dels whiskyn's
  • paper pintat
  • preguntar-li a la seva amiga que feia aquell programa de noves tenccsscies.

3 comentaris:

nena sonambula ha dit...

Simplement Bru-tal

castafiore ha dit...

Escolta... Ya es primavera en el Corte Inglés!!! Aquesta maravilles ja cal que vigili, que aquest temps enganya... si fa com la Barbara Strozzi i surt al balcó amb un pit enlaire es refredarà i mareee... entre la febre i els somnis eròtics no necessitarà una banyera d'aigua freda, no... necessitarà una quarentena a Alaska...
Escolta, escolta... que la Barbarella tocava i cantava el llaüt amb un pit enlaire, i la dona (i el pit) deuria ser molt formosa i encisadora perquè el públic no només gaudia de la seva música i del seu cant alimentant la seva ànima sinó també alimentant la vista i els plaers més mundans que sempre va bé!!! Alguien da más???

Anònim ha dit...

i si en lloc de posters fa una petita inversió i compre algun quadre original?
el pot comprar al port de Cambrils, a la Plaça del Pi, a la fira de Lleida ...